Hoe maak ik een onderwerppagina?

Uit B&G Wiki

Het menu 'onderwerpen' is bedoeld voor de context waarin personen of producties gemaakt worden. Dat kan dus zijn de techniek, de vormgeving, maatschappelijke thema's als media en democratie of propaganda.

Een onderwerp aanmaken

Een nieuw onderwerp kan aangemaakt worden door een tekst op een nieuwe pagina te plaatsen. (zie ook: Hoe maak ik een nieuwe pagina aan?). Gebruik het onderwerp als titel van de pagina.

Bepaal onder aan de pagina de categorie waaronder jouw nieuwe pagina terug te vinden moet zijn. Stel je hebt een pagina gemaakt wat onder het thema televisievormgeving moet vallen. Zet dan onderaan de pagina: [[Category:Televisievormgeving]].
Als de categorie nog niet bestaat, is de link rood. Door deze rode link aan te klikken kom je op de pagina van die categorie, bijvoorbeeld de pagina "Categorie:Televisievormgeving". Meld onder aan deze categoriepagina dat het onder Onderwerpen terug te vinden moet zijn: dus [[Category:Onderwerpen]]. Nu is de nieuwe categorie ingedeeld onder de categorie 'Onderwerpen'. Op de categoriepagina zelf verschijnen alfabetisch alle pagina's waar men onderaan via een category link naar die pagina linkt.

Terug naar hulp